CUYLAERTS INDUSTRIEBOUW

Bouw mee met ons in eigen streek!

Opleiding

We hechten veel belang aan een goede opleiding en verdere begeleiding.

Lunchtijd

Om 12u30 schuift iedereen bij aan tafel. Een dagelijkse gezellige lunchdate onder collega’s. Op vrijdag zijn er belegde broodjes!

Team

Op regelmatige tijdstippen organiseren we gemeenschappelijke activiteiten. Dit kan gaan van een hapje en een drankje tot een werfbezoek of een heuse teambuilding.

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Bij Cuylaerts Industriebouw werken we in een toffe en familiale sfeer met de nodige werkvreugde en een gezonde work-life-balance.

Het DNA van Cuylaerts Industriebouw

Klantentevredenheid

Dit doen we met een hecht team waarin betrokkenheid en open communicatie centraal staan. Ons team bestaat uit leergierige mensen die hun schouders onder de projecten zetten en elkaar aanmoedigen en steunen. In dit team werken we in een toffe en familiale sfeer met de nodige werkvreugde en een gezonde work-life-balance.

Opleiding en persoonlijke begeleiding

Blijven leren, daar gaat het om in een wereld die snel evolueert. Daarom zorgen we voor opleidingen, zowel op technisch als op menselijk vlak. Ook kan je rekenen op heel wat begeleiding, of je nu als schoolverlater of met een jarenlange ervaring in dienst komt. Van elkaar leren is hierbij de sleutel.

Samen slimmer werken

We hechten veel belang aan samenwerken, niet alleen met jouw directe collega’s, maar ook interdisciplinair en zelfs over de bedrijfsgrenzen heen. Cuylaerts industriebouw behoort immers tot de VT-Invest group. We stellen onze manier van werken voortdurend in vraag en streven naar een continue verbetering van onze bedrijfsprocessen. Hieraan kan je actief meewerken onder andere door deel te nemen aan verbeterteams.

Uitdagende projecten

In de eerste plaats zorgen we ervoor dat je continu bijleert. We realiseren samen projecten die uitdagend zijn op vele vlakken.

File-luwe omgeving en modern materieel

Of het nu gaat om machines, gereedschap of softwaretools, wij evolueren mee met de nieuwste ontwikkelingen op alle vlak en blijven hierin investeren. Op die manier evolueer je zelf ook mee en investeren we ook in jou. Onze activiteiten situeren zich hoofdzakelijk in Antwerpen en aangrenzende gedeeltes van Limburg en Vlaams-Brabant. Urenlang tijd verliezen in files is er dus niet bij.

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
Oprichting 1969
Aantal leuke collega’s 31
Jongste collega 22
Oudste collega 62
Cultuur Familiaal
Nood aan JOU!

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?